
Оладки з броколі з сиром
Оладки являють собою коржики, приготовані на основі тіста з консистенцією густої сметани і обсмажені з двох сторін. Основні інгредієнти для приготування оладок - це рідкий компонент (молочні продукти або вода), яйця і борошно. Оладки можна приготувати на дріжджовому тісті, а можна використовувати соду. Крім цього, оладки бувають м'ясними, круп'яними, фруктовими. Останнім часом популярними стають оладки з овочевими інгредієнтами: картоплею, кабачками, квасолею, капустою, горохом, морквою. Так інгредієнтом, що задає тон у запропонованому рецепті, є броколі. Білки, що містяться в цьому виді капусти, дуже поживні. А по незамінним амінокислотам броколі конкурує з яловичиною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
250 г
Top Grade Wheat Flour
70 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
30 г
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Подрібнити броколі блендером до стану пюре.
02
Яйця збити і по трохи додавати в них просіяне борошно, добре розмішуючи. Додати сіль, перець і підмішати до пюре з броколі. На сковороді розігріти олію. Викладати столовою ложкою оладки і смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати, посипавши сиром, можна зі сметаною або натуральним йогуртом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)