Французькі млинці - Image

Французькі млинці

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Час радувати близьких ароматною випічкою. Крепи або французькі млинці – хрусткі трубочки (або конвертики) з ніжних млинців. Млинець повинен вийти дуже тонким, але при цьому міцним і еластичними. Для цього в тісто додають більше яєць і топлене вершкове масло. Рулетики наповнюють начинкою з фруктів, ягід, вершків або джему. Прекрасний варіант смачного і ситного сніданку. Оскільки млинці тонкі і ніжні, важливо не перетримати їх на сковороді. З кожного боку випікати не більше 20-25 секунд. Інакше підгорять. За пропонованим рецептом млинці змащуються лікерним апельсиновим кремом. Вишукано і пікантно, чи не так?

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

400 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Salt Egypt

1 ч. л.

Pripravka Vanilla 2g

0,5 ч. л.

Homemade Butter

175 г.

Oranges 1kg

2 шт.

Frapin Cognac 40% 0.7l

3 ч. л.

Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l

6 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл.

Aromiks Cocoa Powder 100g

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно з сіллю, додати 1 ст. л. цукру, вбити яйця, перемішати до однорідної маси.

02

Додати в тісто ванілін, 2 ст. л. топленого вершкового масла, налити молоко. Перемішати ще раз тісто, залишити на 2 години.

03

Обсмажити млинці на розігрітій сковороді в рослинній олії, з обох сторін.

04

Висипати цукор в невелику каструлю, поставити на вогонь, нагріти, влити сік апельсинів і додати цедру, покласти вершкове масло, додати коньяк і лікер, а також додати какао-порошок. Варити суміш на маленькому вогні, суміш повинна бути однорідною.

05

Змастити кожен млинець кремом, згорнути в рулет, викласти млинці на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min