
М'ясо по-італійськи в томатному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Brisket
1,5 кг.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
200 г.
Rosemary
3 гілки
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Pink Tomato in Packing
800 г.
Garlic
3 зубчика
Oscar Pitted Olives 300g
60 г.
Basil in Pot
10 г.
Thyme, pc
3 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати великими шматочками розміром приблизно 3х4 см.
02
Замочити м'ясо в білому вині і розмарині на годину.
03
Маринад злити, розмарин залишити в м'ясі. На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажити м'ясо з усіх боків на оливковій олії.
04
Воду закип'ятити, опустити туди на 2-3 хвилини помідори, перекласти в холодну воду і далі почистити їх від шкірки. Подрібнити томати в блендері.
05
У помідори додати пропущені через прес часник, дрібно нарізаний базилік, розрізані навпіл маслини і чебрець.
06
Додати соус до м'яса, посолити за смаком і тушкувати до готовності приблизно 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)