
Хумус із цукіні
Середземноморська страва хумус являє собою пюреобразну вегетаріанську закуску, класичний рецепт якої включає турецький горох нут, розбавлений оливковим і кунжутним маслами і лимонним соком. Також додається велика кількість різноманітних спецій і прянощів. Подається страва з запеченими або сирими овочами і як соус до лавашу або питі. Страва настільки смачна, легка і корисна, що араби їдять хумус на сніданок, обід і вечерю. У пропонованому рецепті основу пасти становить цукіні. Цей овоч надає страві приємний зеленуватий колір. Така собі літня версія традиційного хумусу. Маючи неповторний аромат, хумус з цукіні припаде до душі всім членам Вашої родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Sesame
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Clove Ground
1 г.
Pripravka ground red pepper 20g
2 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
2 ч. л.
Cilantro 70g
1 пучок
Bell Pepper
1 шт.
Preparation steps
01
Кунжут перемолоти в кавомолці.
02
Цукіні ретельно промити, після разом із шкіркою нарізати кубиками, покласти в блендер разом із іншими інгредієнтами, в тому числі і кунжутом.
03
Подрібнити суміш у блендері до стану пюре.
04
При подачі викласти хумус в мисочку, присипати зверху червоним і чорним перцем, подавати з часточками болгарського перцю і кінзою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)