
Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
50 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
3 ч. л.
Metro Chef Dried Provencal Herb Mix 460g
2 ч. л.
John Top Lemon Dressing 230ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
5 шт.
Frozen Penni Bun Mushrooms
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Onion
150 г.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g
20 г.
Preparation steps
01
Для маринаду потрібно розтовкти перець. Змішати масло, гірчицю, лимонний сік, трави, перець. Посолити і отриманою сумішшю змастити яловичину.
02
Запікати яловичину в рукаві або у фользі при температурі 180°С протягом 1,5 години.
03
У цей час для соусу трохи потовкти сушені гриби. Цибулю і заморожені гриби (які вам більше подобаються) дрібно нарізати. Обсмажити цибулю до прозорості. Додати заморожені гриби, посолити і поперчити, перемішати і смажити 7 хвилин. Додати сушені гриби і близько 150 мл. води. Смажити, помішуючи близько 35 хвилин. Додати вершки і перемішати.
04
Додати борошно і добре перемішати. Довести до кипіння і відразу прибрати з вогню. При подачі нарізати м'ясо і полити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)