
Суші-торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Nori Leaves 10pcs 22g
1 шт.
Avocado 500g
1 шт.
Sesame
4 ст. л.
Steamed Rice
120 г.
Akura Rice Vinegar 200ml
4 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
360 мл.
Preparation steps
01
Спочатку необхідно приготувати рис. Для цього замочити його в холодній воді на 1 годину. У цей час підігріти рисовий оцет, розчинити в ньому цукор і сіль. Залишити оцет до його повного охолодження.
02
Далі рис відкинути на сито і залишити його на 30 хвилин. Перекласти рис в каструлю з 360 мл. води. Закип'ятити і варити рис протягом 5 хвилин. Кришку не знімати і зменшити вогонь до мінімуму. Варити рис ще 5 хвилин. Далі рис зняти з вогню і дати йому постояти під кришкою ще 10 хвилин.
03
До рису додати оцет і трохи перемішати. Дати рису охолонути до кімнатної температури.
04
Потім нарізати лосось невеликими шматочками. Перемішати рибу з кунжутом і помістити в холодильник.
05
Почистити огірок і авокадо від шкірки, порізати невеликими скибочками.
06
Лист норі обрізати за розміром форми для торта і укласти його на дно форми.
07
Намочити руки і викласти на норі половину рису. Добре прим'яти і утрамбувати рис. Зверху покласти огірок і авокадо, закінчити лососем. Повторити шари ще раз.
08
Торт поставити в холодильник до моменту подачі страви на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)