
Рагу по-мексиканськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
500 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Carrots
3 шт.
Bell Pepper
3 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
350 г.
Eco Ground Cinnamon
0,5 ч.л.
Spice Dried Garlic Ground
0,5 ч.л.
Spice Paprika Ground
0,5 ч.л.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
0,25 ч.л.
Preparation steps
01
Нарізати цибулю кільцями, обсмажити на сковороді в олії. Моркву нарізати кубиками, додати в сковороду до цибулі, перемішати.
02
Солодкий перець помити, очистити від насіння, порізати кільцями, потім ще кожне колечко на чотири частини, додати в сковороду до овочів.
03
Помідори нарізати як перець, додати в сковороду разом з кукурудзою. Додати в сковороду квасолю, сіль за смаком і спеції, перемішати.
04
Порізати філе на шматочки, додати до овочів в сковороду. Тушкувати протягом 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)