Угорський яблучний пиріг - Image

Угорський яблучний пиріг

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast
Досить оригінальний рецепт яблучного пирога. Він дуже популярний в Угорщині, і, напевно, ви зможете зустріти його майже в будь-якому місцевому кафе і ресторанчику. Але навіщо ж їхати так далеко, щоб спробувати і насолодитися цим прекрасним десертом, якщо його досить просто приготувати і вдома? Особливо він буде цікавий тим, хто не дуже "дружить" з тістом, адже в даному пирозі в ролі тіста всього лише змішані сухі інгредієнти – манна крупа, борошно, цукор, розпушувач. І невелика порада: якщо ви любите спеції, то за смаком можете додати (крім кориці, зазначеної в рецепті) ваніль і трохи мускатного горіха. А яблука, які ідеально підійдуть – це кисло-солодкі сорти.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

130 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г

Terra Brand M Semolina 800g

160 г

Dobryk Baking Powder

7 г

Eco Ground Cinnamon

7 г

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

7 шт.

Homemade Butter

120 г

Preparation steps

01

Змішати в мисці просіяне борошно, манку, цукор, корицю і розпушувач. Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Натерти очищені яблука на крупній тертці.

02

У форму для випікання викласти пергаментний папір і змастити його вершковим маслом. На дно форми висипати частину сухарів. На сухарі викласти натерті яблука. По черзі викладати шарами сухарі і яблука, щоб верхнім вийшов шар з сухарями.

03

Духовку розігріти до 180 градусів. Дуже холодне масло натерти на крупній тертці, щоб воно не встигло розтанути і посипати ним верхній шар з сухарями. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 50 хвилин до золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Bograch with hot chilli pepper

Bograch with hot chilli pepper

4

1 h