
Тефтельки в червоному соусі з болгарським перцем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Natural Chops Pork
500 г.
Carrots
1 шт.
Squash
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ч. л.
Onion
1 шт.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
3 шматочки
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Packaged Green Peppers
1 шт.
Leek
2 шт.
Garlic
3 зуб.
Cherry Tomato
2 шт.
Thyme, pc
гілочка
Preparation steps
01
Свинину та яловичину пропустити через м'ясорубку, також моркву, цибулю і очищений кабачок.
02
Хліб залити молоком, дати просочитися і не віджимаючи, додати у фарш. Додати гірчицю, посолити і поперчити.
03
Сформувати тефтельки, обкатати у борошні та обсмажити на олії з обох боків до рум'яної скоринки.
04
Для соусу потрібно очистити перець від насіння та шкірки. Очистити від шкірочки помідор.
05
Білу частину порею нарізати невеликими шматочками.
06
Інгредієнти для соусу збити в блендері до однорідності, додати бульйон, чебрець і знову збити. Посолити, поперчити соус.
07
Залити тефтельки соусом і настоювати 5-10 хвилин на середньому вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)