Маринована сьомга на шпажках - Image

Маринована сьомга на шпажках

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Маринована сьомга на шпажках - ще один незвичайний, але дуже простий спосіб приготувати рибу так, аби вона не втратила свої корисні речовини. Рибу на шпажках можна подавати як у якості закуски, так і в якості головної страви. Сьомга стане відмінною прикрасою святкового столу, доповнить важливість особливого випадку, добре буде поєднуватися з келихом червоного вина. Все залежить від ваших бажань і фантазії. Часник додасть неперевершеного аромату і пікантності, а йогурт зробить м'ясо риби надзвичайно ніжним. Також ви можете приготувати соус на свій смак. Гармонійно буде виглядати разом з овочевим салатом. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Ingredients

Baked Fish Fillet under Cheese

600 г.

Salt Egypt

17 г.

Eco Hot Curry

10 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

100 мл.

Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg

250 мл.

Cucumber

1 шт.

Iberica Garlic Cloves 100g

1 шт.

Preparation steps

01

Нарізати рибу довгими, широкими шматками. Змішати пасту каррі з соняшниковою олією та покласти шматочки риби в соус, який отримали. Залишити маринуватися на 4 години мінімум. Краще на цілий день.

02

Замариновану рибу одягнути на шпажки, посолити (10 г.) та готувати на грилі 1-2 хвилини з кожної сторони. Рибу можна також запекти в духовці при 180°C протягом 4 хвилин.

03

Огірок почистити від шкірки, натерти на тертці, злити сік, який утворився та змішати з йогуртом. Додати подрібнений часник та сіль (7 г.).

04

Подавати шпажки з рибою на тарілці разом з соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min