Карамельно-грушевий пиріг - Image

Карамельно-грушевий пиріг

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Карамельно-грушевий пиріг - це смачне чудо кулінарного мистецтва. Цей смачний пиріг не дуже важко приготувати в домашніх умовах. Часу на його приготування у вас піде не дуже багато. Але зате яке задоволення спіткає вас, коли ви будете виймати його на стіл гарячого, пахучого, рум'яного з хрусткою карамельною скоринкою! Це щось неймовірне. Не меншої радості ви і ваші близькі отримають при спільному поїданні пирога, наприклад, в зимовий, затишний вечір на домашній, теплій кухні за чашкою чаю. Або літнім вечором де-небудь на затишній, дачній веранді, або в міській квартирі на відкритому балконі ви будете насолоджуватися поїданням пирога, вдихаючи літню, вечірню прохолоду...

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

235 г

Aro Powdered Sugar 250g

25 г

Homemade Butter

150 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

50 г

Almond

50 г

Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g

3 шт.

Veres Apricot Jam 370g

2 ст.л.

Lemon

0,5 шт.

Preparation steps

01

Вершкове масло розрізати на кілька шматочків і залишити при кімнатній температурі для розм'якшення. Борошно (2 ст.л. залишити для помадки) просіяти з цукровою пудрою.

02

У борошні зробити лунку, покласти до неї вершкове масло, влити 2 ст.л. теплої води, збити одне яйце. Замісити тісто.

03

Викласти тісто у невисоку круглу форму, сформувати бортики. Застелити пергаментним папером і насипати зверху приблизно 1 склянку квасолі. (Це потрібно для того, щоб при випіканні тісто не пузирилося). Випікати в духовці при 200°C близько 10 хвилин.

04

Тим часом в блендері подрібнити мигдаль. У великій мисці розтерти масло і цукор, додати 1 ст.л. меленого мигдалю, все перемішати. Окремо збити одне яйце і влити його невеликими порціями до масляної маси. Додати решту молотого мигдалю і борошно, добре перемішати помадку.

05

Розрізати навпіл груші, видалити з них серцевинки. Очистити груші від шкірки і зробити на поверхні поздовжні розрізи. Змастити пиріг помадкою, вирівняти ложкою. Зверху викласти груші. Випікати пиріг приблизно 30-35 хвилин у духовці при 180°C до золотисто-коричневої скоринки.

06

З лимона вичавити сік. У маленькій мисочці змішати абрикосовий джем і 1 ст.л. лимонного соку. Теплий пиріг змастити отриманою глазур'ю і відразу ж подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min