
Філе пангасіуса в кунжуті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Pangasius Fillet
500 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
200 мл.
Lemon
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spices Black Salt
за смаком
Preparation steps
01
Вбити яйце в миску, додати сіль (за смаком) і розмішати вилкою. У окрему посудину насипати спеції і кунжут.
02
Розморозити рибне філе. Робити це треба природним шляхом - дати рибі відтанути при кімнатній температурі. Коли риба відтане, її треба гарненько промити і обсушити серветкою.
03
Нарізати м'ясо риби тонкими смужками. Кожну смужку обваляти в суміші спецій, потім занурити в яице. Далі так само обваляти шматочок в кунжуті.
04
Обсмажити рибу в рослинній олії з двох сторін по 2-3 хв. Викласти готову рибу на тарілку. Перед подачею збризнути страву соком лимона і прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)