
Помідори консервовані з медом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
1,5 кг.
Dill 70g
50 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
6 шт.
Bay Leaf
3 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Salt Egypt
1,5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Garlic
2 зуб.
Preparation steps
01
Помідори добре вимити й обсушити.
02
За допомогою дерев'яної палички або зубочистки проколоти зверху (не до кінця), щоб помідори не лопалися.
03
Скласти овочі в чисту, стерилізовану банку, попередньо на дно банки викласти кріп, перець, часник, лавровий лист, порізану цибулю.
04
Залити весь вміст окропом і залишити на 8-10 хвилин.
05
Для маринаду злити воду з помідорів, додати до неї сіль, цукор, мед.
06
Поставити на вогонь, довести до кипіння, кип'ятити 5 хвилин і залити помідори, додати оцет і закатати банку стерилізованою кришкою.
07
Перевернути банку вниз шийкою, залишити до повного охолодження.
08
Зберігати в прохолодному місці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)