
Торт "Монастирська хата"
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
400 г.
7 Flour 1kg
300 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Aro Apricot Jam
5 ст. л.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
50 г.
Preparation steps
01
Насамперед необхідно розігріти маргарин з цукром. Додати до них сметану і перемішати. Додати борошно з содою. Перемішати, а потім замісити пишне еластичне тісто. Охолодити його 15 хвилин. Розділити тісто на 10 рівних частин.
02
Взяти повідло і додати до нього одну столову ложку борошна та перемішати. Кожен шматочок тіста розкачати в прямокутник і посередині покласти начинку з повідла. Скрутити і защіпити тісто так, щоб вийшли трубочки з начинкою всередині. Запікати трубочки з тіста на змащеному деко в духовці при 200ᵒC, близько 20 хвилин.
03
Збити сметану з цукром і змастити отриманою сумішю торт. Перший шар - це 4 пісочні трубочки з начинкою, потім три трубочки, потім дві і зверху одна. Полити торт кремом зверху та посипати тертим шоколадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)