
Капустяні конвертики
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
2 ст. л.
Young Cabbage
1 шт.
Cottage Cheese 9%
500 г.
Shelled Walnut
30 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
щіпка
Big Metal Garlic Press
2 зубчики
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Капусту вимити і розібрати на листя. У каструлі закип'ятити підсолену воду, опустити листя на 3-4 хв. Потім відкинути на друшляк і промити холодною водою. Викласти на рушник і дати обсохнути.
02
Приготувати начинку. Волоські горіхи порубати ножем у велику крихту. Часник очистити і подрібнити. Вершкове масло нагріти до кімнатної температури.
03
Сир протерти через сито, додати в нього 1 ст. л. вершкового масла, волоські горіхи, часник, цукор, жовток і сіль. Ретельно перемішати.
04
Викласти на кожен капустяний лист по 2-2,5 ст. л. приготовленої начинки. Згорнути листя у вигляді трикутника.
05
Розігріти в сковороді вершкове масло, покласти зроблені конвертики і обсмажити з двох сторін, по 4 хв.
06
Подавати зі сметаною.
07
Цю страву можна приготувати з класичною начинкою із м'ясного фаршу. Але листя молодої капусти настільки ніжне, що потребує легкої начинки. Сир можна змішати не з горіхами, а з першими літніми ягодами. У цьому випадку частину ягід збити зі сметаною і подати як соус.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)