
Баранина по-мексиканськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
0, 5 ст.
Don Simon Pineapple Juice 1l
0, 5 ст.
Eco Ground Coriander
8 ст. л.
Lamb Rib
700 г.
Red Chili Pepper
3 шт.
Avocado 500g
1 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Pita 300g
6 шт.
Warsaw Salad
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Garlic
3 зуб.
Tomato
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Preparation steps
01
Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.
02
Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.
03
Додати м'ясо і маринувати 1 годину.
04
Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.
05
Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.
06
Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.
07
Подавати з лавашем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)