
Банановий торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
4 шт.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Walnut
100 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
50 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно збити яйця міксером з цукром. Продовжувати збивати і поступово додаватити сметану і вершкове масло, яке потрібно нагріти до кімнатної температури. Поступово всипати просіяне борошно і розпушувач. Продовжувати збивати до однорідності.
02
Тісто розділити на три рівні частини. Форму для випікання застелити змащеним олією пергаментом. Влити одну частину тіста і поставити в розігріту до 190°С духовку на 20 хвилин. Потім спекти два наступних коржі. Після цього дати їм охолонути.
03
В цей час приготувати крем. Закип'ятити молоко, зняти з вогню і дати трохи охолонути. Жовтки ретельно розтерти у сотейнику з цукром і борошном. Потім влити гаряче молоко. Поставити сотейник на вогонь і варити до загусання, близько 8 хвилин.
04
Підготувати банани. Спочатку очистити їх, а потім нарізати кружечками. Горіхи нарізати ножем. Змастити всі коржі кремом. На другий корж викласти зверху кружки бананів.
05
Після того покласти коржі один на одного. Верхній корж посипати горіховою крихтою. Поставити торт в холодильник на 2 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)