
Тальятеле з соусом "Болоньєзе"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
800 г.
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Packed Onion from 3kg
50 г.
Carrots
50 г.
Celery Stalk
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Metro Chef dried oregano 110g
1 ч. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком.
Preparation steps
01
Цибулю і моркву очистити, а потім нарізати дрібними кубиками. Також стебло селери нарізати дрібними кубиками.
02
На сковороді на олії обсмажити разом цибулю, моркву і стебло селери, періодично помішуючи.
03
Додати фарш, смажити приблизно 8-10 хвилин. При смаженні необхідно дуже ретельно розбити весь фарш за допомогою лопатки на дрібні шматочки, щоб отримати однорідну структуру майбутнього соусу.
04
Помідори покласти в каструлю і залити їх окропом хвилин на 5. Потім вийняти їх, зробити невеликі надрізи і зняти з них шкірку.
05
Нарізати дрібними кубиками помідори і додати їх у сковороду до фаршу.
06
Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібно і додати в сковороду. Посолити, поперчити і добре перемішати.
07
Тушкувати таким чином під кришкою на дрібному вогні приблизно 2 години.
08
Приблизно за півгодини до закінчення тушкування влити вершки, добре перемішати і продовжувати тушкувати.
09
Поки соус тушкується, відварити пасту, як вказано на упаковці.
10
Сир натерти на середній тертці.
11
Коли соус буде готовий, розкласти пасту по тарілках, зверху викласти соус і засипати тертим пармезаном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)