
Марокканський томатний салат
Однією з найрізноманітніших, колоритних і унікальних кухонь світу вважається марокканська. Через активну взаємодію із зовнішнім світом на національну кухню Марокко вплинули кулінарні традиції арабської, єврейської та близькосхідної кухонь. Також вона містить у собі елементи середземноморської та африканської кухонь. У зв'язку з цим марокканські національні страви настільки неповторні і пікантні, що навіть найпростіший овочевий салатик вразить Вас несподіваною комбінацією смаків і вишуканим ароматом. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши марокканський томатний салат. Ця страва – яскравий приклад того, як звичайний салат з помідорів вдало перетворився за рахунок гострих спецій і прянощів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
400 г.
Fresh Greens Mix 100g
50 г.
Garlic
10 г.
Eco Roman Cumin 15g
8 г.
Carmencita Curry 40g
5 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Зелень помити, просушити і подрібнити. Окремо змішати карі, сіль і кмин. Трохи розтерти спеції.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)