
Смажені в духовці картопляні палички по-японськи
Пропонуємо вам відмінний рецепт картоплі фрі по-домашньому. Він настільки простий, що робити його можна хоч щодня. І нехай ця страва не зовсім вишукана, її складно назвати святковою і подавати на стіл гостям, але для звичайної вечері це чудовий варіант. Хороший рецепт для тих, хто не любить клопоту з обідом/вечерею, адже досить начистити і порізати картоплю, а далі вона сама готується у духовці. А ви в цей час можете відпочити або приготувати собі легкий салат чи соус до цієї страви. Тут вже ви можете експериментувати, як хочете.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст.л.
Salt Egypt
1 ч.л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч.л.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C градусів.
02
Порізати картоплю уздовж довгими паличками і викласти на деко. Збризнути оливковою олією і добре перемішати. Смажити в духовці 25 хвилин. Перемішати і смажити ще приблизно 25 хвилин до готовності і золотистого кольору.
03
У маленькій мисці змішати сіль, цукор і спеції. Посипати гарячі палички і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)