
Салат із кальмарів з картоплею та морквою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
500 г.
Khutorok Peas green 410g
100 г.
Pickled Cucumbers
300 г.
Packed Potatoes
330 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
70 г.
Carrots
220 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Кальмари опустити на 10 секунд в окріп, потім у холодну воду. Очистити від плівки і варити близько 2-2,5 хвилин. Картоплю і моркву відварити до готовності. Потім злити воду, овочі охолодити, очистити і нарізати кубиками.
02
Із зеленого горошку злити воду. Огірки нарізати кубиками. Кальмари нарізати півкільцями або кубиками. Всі інгредієнти змішати, додати за смаком сіль і перець, майонез і акуратно перемішати. Перед подачею бажано трохи охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)