
Баклажани, фаршировані кускусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Fine Life Couscous 800g
50 г.
Dill 70g
гілочка
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
75 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
50 г.
Basil in Pot
гілочка
Parsley 70g
гілочка
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
4 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
4 шт.
Oscar Pitted Olives 300g
50 г.
Garlic
1 зубчик
KhMZ Sour Cream 20%
150 мл.
Lime
1 шт.
Reggia Genovese Pesto Sauce 190g
2 ст. л
Preparation steps
01
Прогріти духовку до 220°С або (якщо духовка газова) до 7 відмітки. Розрізати навпіл баклажани.
02
Змастити половиною оливкової олії, розкласти по листу духовки, посипати половиною солі і випікати 15-20 хвилин або поки м’якоть стане ніжною та м’якою. Зменшити температуру духовки до 190°С або (якщо духовка газова) до 5 відмітки.
03
Покласти кускус і залити 150 мл. окропу. Відставити, поки він набухне. Нарізати гриби. Встановити в блендер ніж-подрібнювач, поставити половину кедрових горішків, базилік та петрушку і обробляти до подрібнення.
04
Змішати кускус з помідорами, зеленою цибулею, маслинами без кісточок, цілими кедровими горішками та часником. М’якоть з баклажанів видалити і подрібнити на пюре. Змішати з кускусовою сумішшю та розподілити по оболонках баклажанів.
05
Викласти баклажани у тарілку, збризнути олією та запікати протягом 15 хвилин. Тим часом змішати сметану, цедру та сік лайму. Зробити у сметанній суміші завиток із соусу песто та подавати як соус до фаршированих баклажанів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)