
Яблучна запіканка
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
100 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Galichina Cream 33% 950g
100 мл
Homemade Butter
40 г
Dama cream liqueur 17% 0.5l
40 мл
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг
Aro Powdered Sugar 250g
30 г
Preparation steps
01
Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими пластинами або соломкою. Яблука викласти рівномірно у змащену форму для випічки.
02
Приготувати тісто для запіканки. Для цього змішати яйця, цукор, борошно, вершкове масло, молоко, вершки і лікер. Всі компоненти збити міксером або блендером до однорідного стану без грудочок.
03
Підготовленим тістом залити яблука і помістити форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Випікати запіканку протягом 30-40 хвилин до рум'яної скоринки.
04
Готову запіканку трохи охолодити і дістати з форми, посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)