
Тушковані баклажани по-сицилійськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
2 шт.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Garlic
2 шт.
Red Onion
1 шт.
Parsley 70g
1 пучок
Iberica Capers 250g
2 ст. л.
Aro Sliced Olives 4250ml
50 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
3 ст. л.
Pink Tomato in Packing
5 шт.
Roasted Almonds
2 ст. л.
Preparation steps
01
Нарізати баклажани великими шматками, очистити цибулю і подрібнити її. Обірвати листя петрушки, стебла подрібнити. У разі якщо каперси солоні, їх необхідно заздалегідь вимочити у воді від зайвої солі. Нарізати помідори.
02
Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, викласти в сковороду баклажани, додати сіль і орегано, перемішати. Тушкувати протягом 5 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
03
Додати в сковороду цибулю, стебла петрушки і подрібнений часник, долити трохи оливкової олії. Висипати оливки і каперси, додати оцет. Після випаровування оцту викласти в сковороду помідори. Готувати протягом 15 хвилин на маленькому вогні.
04
Заправити перцем, додати мигдаль, висипати листя петрушки. Перемішати всі інгредієнти в сковороді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)