
Сьомга у вершковому соусі
Неймовірно смачна, ароматна і ефектна страва для Вашого святкового застілля – сьомга у вершковому соусі. До того ж і дуже корисна: ця червона делікатесна рибка містить незамінні мінеральні елементи, завдяки чому сповільнюються процеси старіння шкіри. Ще й приготована на пару. У поєднанні з вершками, зеленню і ароматними спеціями філе сьомги стає дуже ніжним, м'яким і соковитим. Любителям страв погостріше можна додати більшу кількість карі і чорного меленого перцю. І наостанок важлива порада: для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж же час корисної, дієтичної сьомги, необхідно скропити її свіжовичавленим лимонним соком, який грає роль маринаду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Piece Salmon
600 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Carmencita Curry 40g
5 г.
Dill 70g
20 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рибу помити, нарізати на шматочки (можна взяти стейки). Покласти рибу в пароварку і готувати близько 10-15 хвилин до злегка рожевого кольору. Кріп помити, просушити і подрібнити.
02
Вершки нагріти в сотейнику, додати карі, сіль, перець і кріп. На маленькому вогні варити 3 хвилини. Сьомгу покласти на тарілки, посолити за смаком, полити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)