
Салат із буряка та чорносливу
Представляємо прекрасний варіант закуски. Сьогодні ви можете приготувати салат з буряка і чорносливу. Це завжди буде виграшний варіант. Такий салат завжди буде актуальний. Салат з буряка та чорносливу здатний стати родзинкою будь-якого столу, оскільки він має неповторний смаковий букет. Салат відмінно підійде до будь-якої події, будь-то святковий стіл або буденний. Він поєднується з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салат з буряка дуже корисний. Так як чорнослив і буряк допомагають швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і нормалізують роботу кишечника.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond Pitted Prunes 75g
100 г.
Beetroot
400 г.
Garlic
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Preparation steps
01
Чорнослив залити окропом. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Буряк помити, відварити, охолодити і очистити. Потім натерти на крупній тертці або нарізати соломкою.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)