
Пряне гарбузове морозиво
Пропонуємо вам унікальний рецепт смачного домашнього морозива з гарбуза, меду і згущеного молока. Всі продукти натуральні, що має неабияке значення, якщо у вас є маленькі ласуни. А якщо ви запропонуєте їм самим взяти участь у приготуванні ласощів - подаруєте їм масу незабутніх вражень. Готується дуже просто і швидко, за смаком не зрівняти з магазинним. Пряні спеції, вершковий смак справжнього пломбіру з легким відтінком міксу меду і згущеного молока роблять абсолютно непомітним присутність гарбузового пюре. Найсмачніший осінній десерт можна готувати тепер майже цілий рік. Готуйте і отримуйте задоволення разом з маленькими чомучками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Boiled Condensed Milk
150 мл.
Spice Ground Ginger
1/4 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1/4 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Гарбуз почистити, запекти в духовці до м'якості і за допомогою блендера перетворити в пюре.
02
Вершки збити міксером протягом 3-4 хвилин, додати мед, згущене молоко, імбир, корицю і гарбузове пюре.
03
Розкласти по формочках і поставити в морозилку на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)