
Паста з грибами у вершковому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
La Pasta Nidi Pasta 400g
400 г
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
800 г
7 Flour 1kg
1 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Preparation steps
01
Пасту відваріть у великій кількості води згідно з інструкцією на упаковці.
02
Печериці очистіть, наріжте скибочками і покладіть у сотейник або каструлю. Накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до тих пір, поки вони не пустять сік, але не доводіть їх до темного кольору.
03
Борошно розмішайте у вершках і тонкою цівкою, постійно помішуючи, введіть до цієї суміші печериці.
04
Продовжуйте тушкувати гриби, помішуючи їх з соусом, поки він не загустішає, посоліть і поперчіть за смаком.
05
Готову пасту розподіліть по тарілках, зверху викладіть гриби і полийте вершковим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)