
Крильця "Баффало"
Оригінал страви прийшов до нас із штату Нью Йорк, міста Баффало, який подарував свою назву крильцям, і миттю завоювала кухні різних країн світу. Хоча до завоювання популярності, крильця були звичайними обрізками для готування супу. Все змінилося в 1964 році, коли повар бару Тереза Беліссімо приготував гостям на вечерю крильця, просочені в гострому соусі. Суміш прянощів, присутня в цьому рецепті, надає особливу пікантність страві, а гострий соус дарує виразність. Ще одна особливість - це мед. Він додається в суміш, де вимочуються крильця, і надає їм ніжного смаку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Appetizing Wings
10 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Nash sik Tomato juice 950ml
2 ст.
7 Flour 1kg
110 г.
Salt Egypt
щіпка
Lyubystok For Mulled Wine Spices
по 1/2 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Заздалегідь вимочити крильця у суміші з томатного соку, меду (або цукру) і солі. Дати настоятися пару годин.
02
Змішати в мисці чорний перець, духмяный перець, гвоздику, мускатний горіх. Подрібнити в порошок. Додати сюди ж борошно. Перемішати.
03
Обмокнути в пряній суміші вимочені крильця. Змастити деко оливковою олією і викласти підготовлені крила.
04
Зверху полити рідким медом і відправити до духовки. Температура, при якій повинні готуватися крильця повинна досягати 180ºС. 20 хвилин - і крильця "Баффало" готові!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)