
Виноградний торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
125 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
6 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
125 г
7 Flour 1kg
275 г
Pott Rum 54% 0.7l
20 мл
Lemon
50 г
Grape
500 г
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
10 г
Almond
150 г
Preparation steps
01
З вершкового масла, 1 жовтка, 75 г. цукру, борошна, рому і цедри лимона замісити тісто. Отримане пісочне тісто скачати в кулю, загорнути його в харчову плівку і покласти на одну годину в холодильник. У цей час виноград помити, дати йому обсохнути, відокремити від гілочки, розрізати навпіл і видалити кісточки.
02
Збити в піну жовтки з цукром. Мигдаль подрібнити в блендері або кавомолці. Змішати ваніль з мигдалем і жовтками з цукром. Білки збити в пишну стійку піну і додати, не перемішуючи, в суміш мигдалю і жовтків.
03
Розігріти духовку до 180°C градусів. Пісочне тісто розкачати на посипаній борошном поверхні, викласти у форму, зробивши бортики заввишки 3 см. Виноград змішати з мигдалево-яєчним тістом і наповнити ним викладену пісочним тістом форму. Випікати в духовці близько години. За бажанням пиріг можна прикрасити цукровим сиропом і виноградом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)