Еклери з вершково-сирним кремом - Image

Еклери з вершково-сирним кремом

1

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Дуже ніжний французький десерт, який обожнюють і дорослі, і діти. А все завдяки тому, що він такий легкий і повітряний. З французької слово "еклер" перекладається як "блискавка". Мабуть завдяки тому, що він спочатку мав довгасту форму. Створений еклер в XVIII столітті французьким кондитером Марі- Антуаном Каремом. З тих пір він поширився по всьому світу і по сьогоднішній день дивує нас своїм казковим смаком. Ми ж пропонуємо вам можливість не тільки насолоджуватися смаком еклерів в кафе або купленими в магазині. А спробуйте приготувати їх самі. Тим більше, що тісто замісити для них дуже легко, а випікаються вони досить швидко. Перед подачею можете посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

1 ст.

Akvulya Still Water 2l

1 ст.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Homemade Butter

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Domestic Cottage Cheese

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст.

Pripravka Vanilla 2g

за смаком

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Preparation steps

01

У каструлю влити воду, додати масло і сіль. Постійно помішуючи поступово всипати борошно. Зменшити вогонь, розмішати масу до однорідності, зняти з вогню. Дати охолонути, після продовжити змішувати, збивати по одному яйцю.

02

Змастити деко маслом, за допомогою кондитерського мішка видавлювати тісто розміром з волоський горіх, випікати в розігрітій духовці. Через 10 хвилин після початку випікання, зменшити вогонь, продовжити випікати ще 10-15 хвилин, до підрум'янювання.

03

Готові еклери повинні охолонути. Для приготування крему в мисці розтерти сир із цукром, додати збиті вершки і ванілін, перемішати. Кондитерським мішком наповнити кожен еклер кремом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min