
Запечена картопля по-французьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г
Chicken Fillet
400 г
Pink Tomato in Packing
400 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
350 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Деко або форму змастити олією, викласти на дно скибочки картоплі. Додати за смаком сіль і перець.
02
Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді, потім охолодити. Покласти курку в чашу блендера і подрібнити. Додати майонез і добре перемішати. Викласти курку на картоплю.
03
Духовку розігріти до 200 градусів. Помідори помити, також нарізати тонкими скибочками і покласти на курку. Сир натерти на крупній тертці і покрити шаром сиру помідори.
04
Деко або форму поставити в розігріту духовку, запікати близько 15 хвилин, а потім знизити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 30 хвилин. Подавати, прикрасивши зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)