
Суп із м'ясними ковбасками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Split Peas
2 ст.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Yaw! Crackers Sticks Hunting Sausages 100g
5 - 6 шт.
Meat broth Big spoon 10g
2500 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 - 3 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Bay Leaf
1 шт.
Preparation steps
01
Горох замочити в гарячій воді на 1 годину. Воду злити, залити бульйоном, дати закипіти і варити на маленькому вогні 1,5 години.
02
Цибулю подрібнити, моркву натерти, ковбаски порізати скибочками. На розігрітій олії спасерувати цибулю з ковбасками, потім додати моркву і готувати до її м'якості.
03
Перекласти в каструлю з горохом, посолити і поперчити, додати лавровий листочок і варити ще хвилин 15. Потім залишити на 10 хвилин, не відкриваючи кришки. Перед подачею на стіл посипати січеною зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)