
Гарбузово-цитрусовий джем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
3 кг
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 кг
Orange
4 шт.
Lemon
4 шт.
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння, нарізати дуже дрібними кубиками. Посипати цукром (співвідношення 2:1) і перемішати. Дати трохи настоятися і пустити сік.
02
Лимони і апельсини помити, очистити від шкірки, зерен і плівок. Нарізати цитрусові на дрібні шматочки і додати цукор (співвідношення 2:1). Також дати трохи настоятися.
03
З'єднати гарбуз і цитрусові в одній ємності і залишити на ніч (або мінімум 6 годин) в прохолодному місці. Наступного дня суміш поставити на вогонь і варити, постійно помішуючи, близько 50 хвилин.
04
Джем охолодити. Готовий джем розлити в банки і закрити кришками. Зберігати в прохолодному місці або холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)