
Корейка по-німецьки
Корейка по-німецьки - страва традиційної німецької кухні. Даний рецепт дуже простий і легкий. У результаті виходить апетитний шматок запеченого м'яса з чудовим ароматом і прекрасним смаком. Соус, що залишився після приготування страви, можна процідити і полити їм вже готове м'ясо. У гарячому вигляді це блюдо зазвичай подається на друге з гарніром. На гарнір може підійти рис, салат, картопляне пюре, або локшина. У холодному ж вигляді корейку можна порізати на тонкі шматочки і використовувати для бутербродів або ж просто подати на стіл в якості м'ясної нарізки. Чудово поєднується з корейкою салат з огірків і зелений салат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Loin boneless pork
520 г.
Globino Zhar&Co Summer Grill Chilled Pork Shashlyk
30 г.
Packed Onion from 3kg
30 г.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
KhMZ Sour Cream 20%
80 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо натерти сіллю і перцем, обсмажити на сковороді в жирі, ретельно з усіх боків.
02
Витягнути зі сковороди м'ясо, перекласти на тарілку, обсмажити на сковороді нарізану кільцями цибулю, додати попередньо обсмажене борошно, влити сметану і молоко, ретельно проварити.
03
Повернути на сковороду до соусу корейку, прибрати сковороду в духовку, випікати до повної готовності м'яса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)