
Кесаділья з курячим м'ясом
Давайте сьогодні зануримося в світ мексиканської незвичайної кухні. Незвичайна вона для нас, адже там кулінари використовують велику кількість спецій і приправ, що не зовсім характерно для нас. Тому такі страви, скажімо "на любителя ". Але проте страви мексиканської кухні користуються досить великим попитом. Обов'язковим інгредієнтом для кесадільї є коржі, які з'єднуються тертим сиром (сир - теж обов'язковий елемент). Коли в духовці сир плавиться, він скріплює обидві частини коржів, і таким чином виходить цільна страва. Але от начинка може бути самою різною. У нашому випадку - це звичайне куряче м'ясо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Minced
800 г.
Young Onions
1 шт.
Cilantro 70g
1 пучок
Armando Cheddar Cheese
100 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Dijo Grill Wheat Tortilia 250g
4 шт.
Red Chili Pepper
2 шт.
Polan Pickled Sweet Pepper 670g
200 г.
Preparation steps
01
Почистити і подрібнити цибулю. Перці чилі помити, видалити насіння, дрібно нарізати.
02
На сковороді в розігрітій олії обсмажити перець чилі з цибулею протягом 4 хвилин. Додати фарш, готувати 10 хвилин.
03
Мариновані перці подрібнити, додати у фарш. Ретельно перемішати, готувати 2 хвилини, зняти з вогню.
04
Нарізати дрібно кінзу і додати разом з натертим сиром до фаршу.
05
Розподілити готову начинку по 2 коржам, зверху накрити іншими 2 коржами. Розрізати навпіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)