
Часниковий хліб
Ніжний, смачний і запашний хліб тільки своїм ароматом пробуджує в нас звірячий апетит. А часниковий хліб розбудить у нас не тільки бажання підкріпитися. Завдяки цій закусці в нас увірвуться емоції, свобода, відчуття життя і просто комфорту й затишку.
Такий хліб зробить яскравішим смак будь-якої страви. Спробувавши раз часниковий хліб, ви вже не зможете собі відмовити в такому задоволенні. Плюс до всього - готувати таку смакоту зовсім недовго і неважко.
Одна скибочка такого хліба - це денна норма незамінних вітамінів, які подарує вам часник. Якщо ви не любите часник в його звичайній формі, хліб допоможе вам впоратися з цим. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
French Baguette 335g
2 шт.
Homemade Butter
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Garlic
3 зуб.
Fresh Greens Mix 100g
50 г.
Preparation steps
01
Розрізати багет уздовж на дві половини. Змішати в блендері масло, сіль, часник і зелень, дрібно посічену.
02
Намастити половинки багета отриманою сумішшю.
03
Поставити деко з хлібом, вистелений пекарським папером, в попередньо розігріту до 200°С духовку.
04
Випікати 20-30 хвилин, поки верх не зарум'яниться.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)