Запіканка з курячої печінки по-італійськи - Image

Запіканка з курячої печінки по-італійськи

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Дуже смачна, легка і швидка в приготуванні запіканка. Рецепт приготування дуже простий, як за складом продуктів, так і по простоті приготування. У цій страві печінка дуже смачна. Це один з найкращих варіантів для ситного сніданку або навіть обіду. Щоб з помідорів легко було зняти шкірку, потрібно залити їх на 2-3 хвилини окропом. Помідори можна порізати не тільки кільцями, а й на дрібні кубики (так готують в Італії). В Італії цю печінку подають як окрему страву, без гарніру. Якщо вам подобається куряча печінка, то ви просто зобов'язані спробувати ніжну і неймовірно смачну запіканку, приготовану з неї.

Ingredients for the recipe

Chicken Liver
115.40

Chicken Liver

per 1 kg

Ingredients

Chicken Liver

500 г.

Grana Padano 32% cheese

150 г.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Garlic

3 зубчики

Onion

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Metro Chef Cutted Thyme 60g

за смаком

Preparation steps

01

Печінку обсмажити на оливковій олії по 3 хвилини з кожного боку. Цибулину нашаткувати, смажити 2 хвилини з печінкою.

02

Додати дрібно порізаний часник, спеції, перемішати і викласти у форму для запікання.

03

Помідори очистити від шкірки, нарізати кільцями, викласти на печінку. Посипати тертим сиром.

04

Запікати в духовці на 170°C до рум'яної скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min