
Царська лососина
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
1 кг.
Homemade Butter
100 г.
Flora Chestnut 200g
400 г.
KhMZ Sour Cream 20%
5 ст. л.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Bread Crumbs
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
6 горошин
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Розпочати з підготовки риби. Звільнити лососину від кісток, добре обчистити. Нарізати на шматки.
02
Змастити форму з фарфору маслом вершковим, посипати дно сухарями. Викласти нарізане квадратними шматочками вершкове масло, сметану, а зверху цих інгредієнтів покласти рибу.
03
Натерти на великій терці твердий сир і посипати ним лосось. Посолити.
04
Також в останню чергу покласти очищені варені каштани (варити слід 20 хвилин). Посипати товченим перцем, потім знову додати олію, сметану - доки форма не заповниться.
05
Залити інгредієнти склянкою гарячої води. Далі перейти до приготування тіста: 2 ст. л. вершкового масла збити до утворення піни, додати стільки ж сметани і борошна. Вимісити тісто. Помістити, отримане тісто у форму з рибою. Змастити збитим яйцем.
06
Духовку розігріти до 200ºС і випікати 50 хвилин. Прикрасити зеленню і часточками лимона, або лайму.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)