
Качка з яблуками та брусничним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roldrob Frozen Duck Fillet 500g
2 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Orange
1 шт.
Graham's Fine White Port 19% 0.75l
40 мл.
Auchan Clove 10g
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Ascania Lingonberry Sauce 300ml
100 г.
Preparation steps
01
Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.
02
Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.
03
Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.
04
Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)