
Суп із квашеної капусти по-угорськи
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sauerkraut
200 г.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Source Naturals OmegaEPA Fish Oil 100 softgels
50 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
50 мл.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Smoked Chicken Sausage
50 г.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Garlic
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і перець очистити і подрібнити разом із шинкою. Все покласти в каструлю, додати капусту.
02
Залити в каструлю кип'яток, поставити на вогонь, варити 20 хвилин. Додати сіль і перець.
03
Розтопити на сковороді жир, нарізати ковбасу і висипати її на сковороду, обсмажити, після додати в каструлю із супом.
04
Змішати борошно із сметаною і подрібненим часником, після влити соус в суп. Перемішати всі інгредієнти в супі, варити до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)