
Тушковані літні овочі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Squash
2 шт.
Grilled Eggplant
2 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю, кабачки і баклажани помити, очистити і порізати кубиками середньої величини і рівним шаром викласти на дно каструлі. Не перемішуючи, додати невелику кількість рослинної олії. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 5-7 хвилин.
02
Поки овочі тушкуються, ріпчасту цибулю дрібно порізати, моркву натерти. Помідори нарізати кубиками. У сковороді розігріти невелику кількість олії, обсмажити цибулю і моркву до м'якості 3-4 хвилини, постійно помішуючи, щоб овочі не пригорали. Потім додати помідори, перемішати і тушкувати ще кілька хвилин.
03
Додати обсмажені овочі в каструлю. Посолити, поперчити і перемішати. Тушкувати овочі під кришкою, періодично помішуючи і підливаючи воду або овочевий бульйон, близько 10 хвилин.
04
Готові овочі за бажанням посипати нарізаною зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)