
Мостарда із Кремони
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
900 г.
Pear
3 шт.
Johnprince Apple 70+
2 шт.
Yellow Plum
10 шт.
Plum Red
8 шт.
Peach
3 шт.
Rabitos Royale Figs in Chocolate Candy 95g
4 шт.
Assorti Candied Fruits
25 шт.
Beykush Winery White Dry Wine 13.5% 0.7l
500 мл.
Melon
0,5 шт.
Preparation steps
01
Для сиропу воду потрібно з'єднати з цукром. Довести до кипіння і тримати на маленькому вогні до повного розчинення цукру.
02
Фрукти і ягоди помити, почистити і нарізати невеликими шматочками. Покласти в сироп і влити вино.
03
Варити на невеликому вогні до готовності. Додати гірчичний порошок і через декілька хвилин зняти з вогню.
04
Фрукти розкласти по банках і залити сиропом. Мостарду проварити у банках на водяній бані близько 40 хвилин.
05
Остудити і закрити кришками. Мостарда готова до вживання через 2 місяці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)