
М'ятне печиво
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
100 г
Top Grade Wheat Flour
200 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Fresh Mint Bundle 50g
30 г (велика жменя)
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Масло залиште для розм'якшення при кімнатній температурі.
02
Листя м'яти разом з цукром подрібніть блендером.
03
З'єднайте розм'якшене вершкове масло і м'ятний цукор, перемішайте
04
У цю масу просійте борошно, перемішайте.
05
Додайте яйце і вимісіть тісто до однорідності (можна робити це руками).
06
Отримане тісто ненадовго помістіть в холодильник.
07
Тим часом духовку розігрійте до 180°C.
08
З тіста скачайте ковбаску і наріжте її на кружечки.
09
Противень застеліть папером для випічки і викладіть на нього печиво.
10
Випікайте в розігрітій духовці близько 20 хвилин - до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)