
Курячий суп по-марокканські
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
500 г.
Onion
1 шт.
Garlic
4 зубчики
Pink Tomato in Packing
400 г.
7 Flour 1kg
1 ч. л.
Auchan Chili Ketchup 830g
1 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Veres Tender Beans 400g
400 г.
Homemade Butter
100 г.
Kotanyi Lemon Peel 14g
1/2 шт.
Cilantro 70g
2 ст. л.
Kyivkhlib Kiev Rusks 260g
1 ст.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Спершу куряче філе обробити. Помити, обсушити і нарізати соломкою.
02
Потім очистити цибулю і часник. Дрібно нарізати. Часник бажано подрібнити за допомогою пресу.
03
Помідори обдати окропом і видалити шкірку. Дрібно нарізати.
04
Узяти велику каструлю, покласти в неї масло і розтопити. Потім помістити різане філе і обсмажити 6 хвилин. Викласти.
05
Потім злегка обсмажити цибулю і часник. Посипати борошном і просмажити його до золотистого кольору. Додати гострий кетчуп (чилі) і готувати ще 1 хвилину.
06
Влити бульйон і постійно помішуючи варити 3 хвилини. Коли він загусне додати помідори, після, куряче м'ясо (раніше обсмажене).
07
У суп насипати квасолю. Варити 20 хвилин. Потім каструлю з супом зняти з вогню і настояти під кришкою 20-30 хвилин.
08
Приготувати соус: через спеціальний прес пропустити часник (2 зуб.), змішати з маслом 50 г. (розм'якшеним). Додати сухі прянощі, цедру, кінзу. Перемішати. Всипати сухарі і ще раз гарненько все перемішати. Соус готовий! У тарілки додавати по 1 ст. л.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)