
Фруктово-овочевий салат з блакитним сиром
Рецепт салату належить до вегетаріанських страв. Це дуже смачний і корисний салат із незвичайним і приємним смаком. Поєднання груш, салату і заправки з часнику, лимонного соку, гірчиці і кмину робить цей салат неповторним. Він такий смачний - за вуха не відтягнеш!
Салат дуже ніжний, корисний, але і ситний. Порадуйте своїх рідних і близьких новим невигадливим кулінарним шедевром. Адже, як відомо, все, що геніальне, насправді просто!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pear
3 шт.
Greek Salad
150 г
Brandbar Blue Curacao Syrup 0.7l
240 г
Lemon
1/2 шт.
Walnut
180 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
6 ст. л.
Radish
120 г
Garlic
1 зуб.
Vinnytsia Mustard 125g
30 г
Eco Roman Cumin 15g
5 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Листя салату помити, просушити і нарвати руками.
02
Груші помити, видалити серцевину, нарізати на кубики або часточки.
03
Сир нарізати на кубики або розкришити.
04
Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити ножем.
05
Редис нарізати дрібними кубиками.
06
Часник дуже дрібно нарізати.
07
Для заправки змішати лимонний сік, оливкову олію, часник, гірчицю, кмин, перець і сіль.
08
З'єднати інгредієнти, додати заправку і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)