
Азу по-татарськи
Хоч азу і вважається стравою татарської кухні, в наш час вона поширилася по багатьом різним народам. Таку смачну страву не могли не полюбити люди, тому азу зараз готують у багатьох країнах. А так як кожен намагається внести щось своє, то існує багато змінених рецептів цієї страви. Наш рецепт саме татарського традиційного азу. Яловичину можна спробувати замінити бараниною. При цьому м'ясо потрібно тушкувати з нарізаною кружечками морквою. Особливий смак цій страві надають солоні огірки. Адже в схожі страви на азу огірки не кладуть. Страву таку можна подавати як основну, з грінками, помазаними соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Onion
2 шт.
Pickled Cucumbers
2 шт.
Packed Potatoes
8 шт.
Garlic
2 часточки
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Bay Leaf
2 шт.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити, нарізати соломкою і обсмажити в олії 10 хвилин.
02
Додати нарізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати 5 хвилин.
03
Дoдати томатну пасту, натерті огірки. Тушкувати під кpишкoю 30 хвилин.
04
В іншій сковороді смажити нарізану соломкою картоплю. Додати сіль, перець, лавровий лист, часник. Перемішати з м'ясом і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Посипати зверху посіченою петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)