
Грушевий тарт татен
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
30 г.
Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Borges Apple Vinegar 250ml
7 мл.
Homemade Butter
20 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
3 шт.
Preparation steps
01
Груші помити, почистити від шкірки і видалити серцевину. Порізати груші на 6 шматочків кожну. Розігріти духовку до 190°C градусів.
02
На присипаній борошном поверхні розкачати тісто і покласти на 10-15 хвилин у холодильник. У сковороді змішати цукор, оцет і 2 столові ложки води. Готувати на середньому вогні, не перемішуючи. до золотистого кольору, близько 12-15 хвилин. По закінченню часу додати вершкове масло.
03
Викласти груші в 1 шар в карамель і тушкувати близько 15 хвилин. На груші викласти тісто і злегка притиснути до сковороди краї. Закрити сковорідку з грушами і тістом кришкою і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 15 хвилин. Потім зняти кришку і випікати ще 15 хвилин до готовності. Обережно перевернути пиріг на тарілку і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)