
Апельсинове желе з шоколадним мусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Dobryk Gelatin 15g
7 г.
Milka Milk Chicolate 90g
125 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Preparation steps
01
Желатин замочити в чверті склянки холодної води на 20 хвилин.
02
З апельсинів вичавити сік (всього повинно вийти близько 150 мл.), влити його в каструльку, додати цукор і довести до кипіння (але не кип'ятити).
03
Набряклий желатин віджати і додати до соку, ретельно перемішати. Через 1 хвилину зняти з вогню.
04
Злегка охолодити суміш, потім розлити її в 6 високих склянок. Поставити для застигання в холодильник на 1 годину.
05
Шоколад поламати на дрібні шматочки і розтопити на водяній бані.
06
Потім остудити його, але не сильно, щоб він не затвердів.
07
Вершки збити в пишну піну.
08
Третину збитих вершків додати до шоколаду і акуратно перемішати знизу вгору, щоб суміш залишалася пишною. Таким же чином ввести вершки, що залишилися.
09
Получившийся шоколадный мусс разложите по стаканчикам с апельсиновым желе. Снова уберите десерт в холодильник на 3-4 часа.
10
Безпосередньо перед подачею дати десерту постояти при кімнатній температурі 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)