
Вершкова паста з шинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Green Asparagus 250g
300 г.
Homemade Butter
2 ст. л.
Argal York Sandwich Ham
120 г.
Oyster Mushrooms 400g
300 г.
Limo Frozen Green Peas 400g
200 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
16 шт.
Casa Rinaldi Calabresi Pasta 500g
450 г.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
100 г.
Parsley 70g
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цибулину дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. вершкового масла. Додати нарізані гливи і обсмажити 5 хвилин. Посолити гриби.
02
Спаржу нарізати великими шматками навскоси. Стебла без головок відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Воду злити.
03
На сковороді в 1 ст. л. вершкового масла обсмажити шинку 2 хвилини, додати зелений горошок, головки спаржі і вершки. Все проварити 3 хвилини.
04
Додати смажені гриби, відварені стебла спаржі і дати покипіти 2 хвилини. Зняти з вогню і додати помідори черрі, розрізані навпіл.
05
Відварити пасту в підсоленій воді. Злити воду.
06
Викласти пасту в сковороду з соусом, акуратно перемішати і нагріти. Посипати петрушкою і пармезаном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)